Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fizetési lehetőség...

Milyen fizetési lehetőség lenne számomra az ideális?

Figyelt kérdés

Amennyiben egyetemista diákként már a harmadik éve dolgozom igyanannál a holdingnál mérnöki feladatokat végezve mindig előre 5-6 hónapos megegyezéseket aláírva dolgoztam heti 10 órában, 1500ft/óra bruttó. Ez lényegében kreatív mérnöki munka.

Mivel az utóbbi időben több nagy projektet kaptam aminek elvégzése óránkénti 1500ft-tal (egy hét alatt elkészítve) csupán 15 000ft.. miközben annak a munkának az ára piacon legalább 150.000ft... ez persze nagyon jó a munkáltatómnak. Elmenni nem akarok mert a kontaktok széleskörűen kialakultak, remek a team.

Tehát a kérdésem az, hogy kreatív mérnöki munkát megéri így órabérrel számolni?

Milyen más megállapodási lehetőség lenne a megfelelő?

2018. febr. 10. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
nalam, az lenne a valasz mivel hivatalosan meg nincsen papirom a tudasomrol (hiszen meg nem vegezted el az egyetemet) nincs sok eselyed nagyobb fizut kerni. hogyha jofej a fonok es nem erezteti a beosztottakal hogy ok csak a keze ala dolgoznak, akkor viszont siman rakerdeznek. el lehet kepzelni egy kis fizu emelest.
2018. febr. 11. 00:36
 2/2 A kérdező kommentje:

A fönök jó fej, ahogy említetettem a heti 10 óra munkát egy nap alatt oldom, így a 15 000 ft megvan/nap.. ez havi négy nap, azaz 60k

Viszont ha belegondolok egy projektet megcsinálok egy nap alatt, diák áron min. 30 000-ért más cégeknek, akiknek email kapcsolat útján ajánlottam fel a lehetőséget...

2018. febr. 11. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!