Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 idegennyelvvel hol keressek...

3 idegennyelvvel hol keressek munkát?

Figyelt kérdés
Beszélek szlovákul, csehul anyanyelvi szinten és oroszul alapfokon, meg persze angolul emelt szinten. Nincs diplomám; csak szeptemberben kezdem az egyetemet. Mindenki azt mondja, mennyit kereshetnék a nyelvtudásommal, de nem tudom hol keressek állást? Szerintetek?
2018. febr. 10. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem:

ssc- itt te labdába rúghatsz, mert beszélsz nyelveken.

magánoktatás- de nem tudom, hogy szlovákul, csehül ki akar tanulni, vagy a kérdés az, hogy mégis, mennyire keresett ez. Az angol az, amivel nagyobb eséllyel tarthatsz magánórákat.

Elmehetsz később nyelvtanárnak, nyelviskolákban.

Szóba jöhet még a fordítás is, meg a tolmácsolás.

És hol keress munkát? Amiért egyetemre mész, nem hiszem, hogy 40 órás munkahely oké neked. Így leginkább marad a diákmunka, a diákszövetkezeteknél.

2018. febr. 10. 19:23
 2/4 Gál Zoé ***** válasza:
75%
2018. febr. 10. 19:23
 3/4 Zoli780806 ***** válasza:
59%
a mekiben
2018. febr. 10. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Logisztikában például jól jön a nyelvtudás. Egyetem mellett akár egy multinál gyakornokként. De én a helyedben olyan területen próbálnám hasznosítani a nyelvtudásom, ami azért valamelyest kapcsolódik ahhoz, amit egyetemen tanulsz.
2018. febr. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!