Tatabányán melyik gyár fizet a legjobban?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 19:31
1/3 anonim válasza:
Hr centrum AGC (üveggyár) hirdetese alapján 8 órás 5+2-be operator átlag 180.000 e ft. Csomagoló 12oras 2 szakra átlag 200.00 e. Ft.
Bd-be elvileg meg nem lehet rossz(de nem vagyok benne biztos)...elvileg.De oda pofára megy a felvételi.
Többi szerintem rosszabb,főleg túlóra nélkül.
Eddig amit neztem meg az Bicske-Vincotech ,hirdetése alapján egész jo a fizu! Van céges busz.
2/3 anonim válasza:
Erre csak annyit mondok, hogy oké, hogy jól fizet az AGC, de, ha új vagy lenéznek, nem segítenek neked. Ja és nagyon primitív emberek dolgoznak abban a gyárban! Mondjuk Tatabányán jóformán csakis kizárólag primitív emberekkel találkozik az ember!
3/3 anonim válasza:
2. Hozzászóló te miről beszélsz??? 5 éve dolgozom a cégnél és sosem hallottam olyat, h valaki leszámolt volna azért innen, mert a régi dolgozók kikezdték és primitívek lennének!! Ember szakközepet meg gimnáziumot elvégzett emberek dolgoznak a gyárban. Gondolkozzál már el magadon miket beszélsz!! A Bridgestone és a BD után a 3. Legjobb gyár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!