VW gyár Pozsony/Bratislava vélemény?
Figyelt kérdés
Van esetleg aki dolgozik vagy dolgozott abban a gyárban?
Úgy tudom hogy 1050€ visznek haza havonta
Iletve hogy Tata és kornyező városaibol van céges járat. Hány órában foglalkoztatnak?
Mennyire nehéz bekerülni és milyen munkákat kell ellátni? Köszi előre is
2018. febr. 9. 13:18
1/4 A kérdező kommentje:
Továbbá 500€ belépési bónuszrol olvastam.
Hogy állnak a magyarokhoz ill. Kell e nyelvtudás pl angolul mennyire értenek, hajlandoak e magyarul kommunikalni?
2018. febr. 9. 13:24
2/4 anonim válasza:
Szia! Én dolgoztam ott. Igaz 2017-ben, de remélem tudok segíteni. Én munkásszállón laktam, úgyhogy a céges járatokról nem tudok nyilatkozni. A szálló gagyi volt, úgyhogy inkább ingázz ha nem vészes a távolság. A kezdő fizetésem 750 euró volt, ami túlórával tényleg feltornázható ezerre. A targoncások automatikusan többet kaptak, olyan 900 körül, plusz a túlóra. A munka pedig egyszerű betanított fizikai munka, de elég pörgős, ugyhogy unatkozni biztos nem fogsz. El lehet fáradni. Nekem alkatrészeket kellett "kisvonatokra" pakolni, az előírt cikkszám szerint.
3/4 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy általában olyan mellé raknak, aki tud magyarul beszélni, valamilyen szinten. Az meg, hogy hogyan viszonyulnak, az szerintem emberfüggő. Voltak idióták ott is, meg tök normálisak, kedvesek is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! ;) sokat számít
2019. ápr. 19. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!