Miből áll egy irodai munkás dolga, miket kell csinálnia, miért rossz/miért jó?
Miért jó? Akkor mész wcre amikor akarsz, de ennyi. Még a fizu se nevezhető általában jónak, csak ha már felszoptad magad a ranglétrán, ahhoz meg gusztus meg affinitás kell.
Azon kívül egyesek indokolatlanul fontosnak és túlértékeltnek érzik magukat, mert ők irodában dolgoznak. Amúgy semmi jót nem látok az irodai munkában. E-mailek, telefonok, táblázatok, papírhalmazok... Dolgoztam irodában, most taxis vagyok (diplomával), és tényleg, egyedül a bármikori wc lehetőség hiányzik az irodából, de nincs az a pénz, amiért újra irodába ülnék, és a balegyet billentyűzetre cserélném. De komolyan, még milliós fizuért sem, nemhogy azért a nevetséges, nettó 150 alattiért amit kaptam az irodában.
"Sima szakmunkásként 300-ról indul más a fizetés".....
Kérem annak a cégnek a nevét! Azonnal! Megyek oda dolgozni, nem mostani nettó 132-ért (bruttóm a 2/3-át sem éri el a fent jelzett összegnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!