Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebay-en eladtam egy terméket....

Ebay-en eladtam egy terméket. Most amikor szállítani kéne amerikai címet kér tőlem. (a sajátomat, de nincs. ) Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ship from

You need to have USA address. Click "Change" to create new address or select an already added USA address.

Ezután van, hogy mivel szeretném küldeni stb, de én csak szimplán megajánlottként akartam..

Köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 8. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ezt hol kéri? Menj be a postára, aztán add fel.
2018. febr. 8. 11:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ugye a "sold" alfülnél kiadja a termékemet amit eladtam. Utána van olyan lehetőség hogy "Print shipping label" és amikor erre rányomok akkor dobja ki az üzenetet. És ezt szerintem meg kell csinálni, mert ha nem teszek semmit és csak feladom akkor a vevő nem fogja megkapni a "shipped" üzenetet nem?
2018. febr. 8. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a funkció szerintem arra jó, hogy ki tudod nyomtatni a csomaghoz a címkét. De az ebay.co.uk oldalon kéne tevékenykedned az az európai.
2018. febr. 8. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért baj amúgy, ha nem kapja meg a "shipped" üzenetet? Írsz neki egy emailt, hogy feladtad, még le is fotózhatod a cetlit (bár sokra nem megy vele).
2018. febr. 8. 12:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahha köszönöm szépen, kipróbáltam, és már nem kapom azt azt üzenetet! De akkor, már küldhetem is terméket simán postával? Mert már átutalta a pénzt. Hogy érem el azt, hogy neki megjelenjen, hogy én elküldtem?
2018. febr. 8. 12:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom, hogy baj-e egyáltalán. Én bármit is rendeltem onnan mindig kijelezte.
2018. febr. 8. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:

nyugi, ezt megodlhatod egy sima emaillel amiben tudatod vele, hogy feladtad

az ebayes shipped nyomkovetes amugy sem er semmit

en mar hasznaltam a termeket amit rendeltem, es a nyomkovetes meg mindig azt mutatta, hogy feladva...

ne foglalkozz vele, add fel a postan ajanlva, es irj a vasarlonak, hogy feladtad

2018. febr. 9. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele, ő is ezt mondta, mindenkinek köszönöm a segítséget!
2018. febr. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!