Zepternél kereskedelmi ügyintéző pozícióba dolgozott már valaki?
Figyelt kérdés
Tudna valaki mesélni róla? Ma voltam "állásinterjún" ami igazából egy előadás volt és holnap már kellene járni oktatásra. Fura, hogy kérdeztem tőlük a fizetésről, az adózásról,munkaviszonyról de sosem kaptam egyértelmű válaszokat. Valaki tudna ezekről mesélni, beszélni? Nagy segítség lenne, hogy dönteni tudjak a munkával kapcsolatban.
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 5. 13:16
1/1 anonim válasza:
Édes fszom, még mindig van olyan, akit ezzel be lehet palizni? :)
Nincs fizetés, adózás, munkaviszony. Jutalékos meló lesz, embreket kell zaklatnod, sok olyat láttam már, aki bedőlt és belekezdett, de olyat még egyet sem, aki egy fillért is keresett volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!