Tesco kassza, pénztár. Kezdő dilemmák?
Minél többet fogsz ott ülni, annál jobb lesz. Én ugyan nem vagyok kasszás csak multiskill a Tesco-ban, amikor betanítottak (kb. 1 óra volt utána meg még 1 órát egyedül kasszáztam) nekem is vacakul ment. Aztán az ünnepek alatt elég sokszor hívtak be kasszázni és apránként belejöttem. Bár a péksütikkel mindig hadilábon állok, mert van, hogy 3 kép is ugyan az a lapozóban mégis csak az egyiket viszi a gép :D Persze aki régebb óta kasszázik azok tudnak minden gyorsgombot, meg a menüben is csak kódok alapján navigálnak, én meg olvasom a feliratokat és lassan lépkedek benne, de aki kasszás az ebbe belejön egy idő után.
Nem tudom nálatok milyenek a többiek, de nálunk rendesek. Ha segítséget kérek akkor szoktak jönni, pedig én már vagy 1,5 éve, hogy ott vagyok és fizetés napokon/hétvégéken amikor veszettül sokan vannak sokat ülök bent. De hát nem is ez a munkaköröm, hogy ott mindent tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!