Megéri-e logisztikát tanulni?
Kedves válaszolók.Elsősorban olyan válaszát szeretném kérni aki logisztikai szakmában dolgozik,például raktárvezető,vagy szállítmányozási ügyintéző stb.
Tehát van lehetőségem logisztikát tanulni. Korábban dolgoztam több helyen is raktárosként,de ez évekkel ezelőtt volt,havi 110-130 ezres fizetésért.Bár szerettem nagyon,de a bérek miatt nem maradtam a szakmában.Mint említettem,most lenne lehetőségem a szállítmánmyozó és fuvarszervezőről papírt szerezni,mellette igen erősen tanulom az angol nyelvet is.Mennyire keresett jelenleg a szakma a piacon?Milyen ágai vannak?Milyen feladatokra lehet számítani?Mennyi a nettó bér?Illetve,el akarom kerülni a napi több százszor 30-40 kilós dolgok kézzel mozgatását,ez lehetséges evvel a végzettséggel?
Köszönöm a válaszokat!
Én most végeztem egy hónapja Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző lettem ez egy 2 éves OKJ tanfolyam gyakorlati hellyel együtt
2éves tapasztalatom van járt szervezésben és 1év tapasztalat a raktárban
Ebben az egy hónapban rengeteg ajánlatott kaptam nagyon sok helyről
És ahogy az első is írta fontos a nyelv Angol és német
Én most egy logisztikai központban dolgozok mint kommisiozo és árukiado
Pályakezdő vagyok 22L
Bocsi a billentyűzet kicseréli a szavakat
*járatszervezésben
Adminisztratív munkát is csinálok
De pakolnom is kell de nem sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!