Diákmunkát hol, és hogyan kell keresni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy vagyunk 3man, 18 évesek, akik így egyetem előtt 2 hónapot szeretnénk dolgozni. Egy közepes méretű városban lakunk, van Tesco, Lidl, ilyesmi. Valamilyen ilyen helyen akartunk, pl árufeltöltőként dolgozni. De hogyan kell oda "jelentkezni"? Odamegyek, és azt mondom, jó napot, lennénk mi, van-e meló? Vagy hogyan?2010. jún. 6. 19:54
2/7 anonim válasza:
Milyen jó, hogy minden egyes nap van ötven ilyen kérdés...
A diákszövetkezetekről nem hallottál még? PannonWork, Fürge Diák, MelóDiák stb. nem ismerős?
3/7 anonim válasza:
Vagy egy diákszervezethez jelentkeztek,pl.FürgeDiák,MelóDiák...stb.,és az közvetít titeket munkához,vagy személyes megkérdezés.Netán protekció.:) Utóbbi juttat sok embert munkához.
4/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb a helyi iskolaszövetkezethez regisztrálni (FürgeDiák, MelóDiák...stb) és ők mondják, ha lesz valami munka. Csak úgy az áruházakban nem fogtok munkát találni sajnos.
5/7 anonim válasza:
Bemész a diákszövetkezetbe, esetleg neten megkeresed, és akár személyesen, akár neten regelsz a rendszerükbe. Innentől kezdve benne vagy az adatbázisukba. Mondjuk ettől még nem fognak munkát adni. Akkor jön az, hogy naponta, két naponta bejárkálsz, később elég, ha csak telefonálgatsz, hogy tudnak-e adni munkát. Jobban jársz, ha eleinte bármit elvállalsz, akkor látják, hogy megbízható vagy, és akkor több esélyed van később bolti munkára is. Ja, és ami nagyon fontos, hogy addig nem dolgozhatsz, amíg nem adtál be a mostani félévre érvényes iskolalátogatási igazolást, ezt intézd el addig, amíg még a suli nyitva van.
6/7 anonim válasza:
és nem akarlak elkeseríteni, de ahhoz hatalmas nagy mázli kell, hogy egyszerre mindhárman ugyanoda kapjatok munkát. ha külön-külön nem vállaltok el semmit, soha nem lesz munkátok...
18/L
7/7 anonim válasza:
Sajnos csak diákmunka-szövetkezeten keresztül lehet könnyen munkához jutni. Annyi a hátulütője, hogy rengeteg pénzt levonnak. Én egyszer dolgoztam melódiákkal, a munkáltatóm 2000 ft-ot fizetett óránként, ebből én 1000-et kaptam meg. A másik ezrest a melódiák kapta, a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!