Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért lényeg ez egyes munkahel...

Miért lényeg ez egyes munkahelyeken?

Figyelt kérdés
Hogy van e barátom. Baj esetleg hogy azt mondtam nincs
2018. jan. 30. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

elképzelhető, hogy ez is a "tervezel-e gyereket a közeljövőben?" kérdés burkoltabb megfogalmazása.

de önmagában vannak olyan helyzetek is, amikor valaki annyira elvarázsolt lesz, hogy konkrétan munkaidőben se tudja, hogy hol van, vagy épp befolyásolni fogja a döntéseit.

nekem volt ilyen munkatársam. 180 fokos fordulatott vett az élete, mert összejött egy elég kétes múltú férfivel(drogügyek miatt ült is másfél évet). szart bele a munkába, ráadásul még a végén azt is eljátszotta, hogy kamuból elment táppénzre másfél hónapra...persze az lett a vége, hogy lebukott és fizethette vissza, plusz természetesen ki is lett rúgva, és szerintem azóta se dolgozik, mint ahogyan a férfi sem dolgozott 30 éves létére pár napnál többet...

mi is attól féltünk, hogy mivel bejárása volt a céghez, bármi eltűnhetett volna vagy kárt okozott volna.

ezek szélsőséges helyzetek, de önmagában szerintem a gyerek kérdést próbálják feszegetni.

2018. jan. 30. 10:38
 2/5 Gál Zoé ***** válasza:
43%
Vagy azt gondolják, hogy jövő héten megismersz valakit Badoon, aki 100km-re lakik és fogod a sátorfádat, elköltözöl hozzá Budapestre, aztán kereshetnek másik embert. Vagy csak szimplán magasabb fizetés reményében költözöl, mert aki szingli, az mindig mobilabb, akinek nincs saját lakása dettó. Az ilyen embereket nem szeretik felvenni azok a helyek, ahol a fizetés nem nyújt túl nagy motivációt.
2018. jan. 30. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Az októl függetlenül nagyon paraszt dolog ezt megkérdezni, semmi közük hozzá, és én erősen gondolkoznék rajta, hogy akarok-e náluk dolgozni.
2018. jan. 30. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre azt kell mondani, hogy ez magánügy.

Pont, senkinek semmi köze hozzá.

2018. jan. 31. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagy azt hogy. Nem szeretem a szabadságot és nős pasikra hajtok. 😂 Kiváncsi vagyok mit reagálnának...
2018. jan. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!