Miért lényeg ez egyes munkahelyeken?
elképzelhető, hogy ez is a "tervezel-e gyereket a közeljövőben?" kérdés burkoltabb megfogalmazása.
de önmagában vannak olyan helyzetek is, amikor valaki annyira elvarázsolt lesz, hogy konkrétan munkaidőben se tudja, hogy hol van, vagy épp befolyásolni fogja a döntéseit.
nekem volt ilyen munkatársam. 180 fokos fordulatott vett az élete, mert összejött egy elég kétes múltú férfivel(drogügyek miatt ült is másfél évet). szart bele a munkába, ráadásul még a végén azt is eljátszotta, hogy kamuból elment táppénzre másfél hónapra...persze az lett a vége, hogy lebukott és fizethette vissza, plusz természetesen ki is lett rúgva, és szerintem azóta se dolgozik, mint ahogyan a férfi sem dolgozott 30 éves létére pár napnál többet...
mi is attól féltünk, hogy mivel bejárása volt a céghez, bármi eltűnhetett volna vagy kárt okozott volna.
ezek szélsőséges helyzetek, de önmagában szerintem a gyerek kérdést próbálják feszegetni.
Erre azt kell mondani, hogy ez magánügy.
Pont, senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!