Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyakornoki vagy sima diákmunka?

Gyakornoki vagy sima diákmunka?

Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron (vagy ha az órarendem megengedi egyetem mellett) dolgozni. Korábban márvoltam különböző diákmunkákon, mind fizikai, mind irodai munkát is végeztem, de most a legjobb egy, a szakirányomnak megfelelő gyakornoki munka lenne, mivel szükség van a tapasztalatra. Csak ezzel az a baj, hogy sokkal nehezebb ilyenfajta munkát találni, másrészt valószínüleg a fizetés is kevesebb lenne (ha lenne egyáltalán).
2018. jan. 28. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg cég van, ahol lehet gyakornoki programokra jelentkezni. Én egyet ilyet keresnék.
2018. jan. 28. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs mindenképpen pénzre szükséged, akkor mindenképpen gyakornoki munka. Lehetőleg minél több, akár folyamatos, akár több helyen, minél több projektben részt kell venni. Később kezdő munkavállalóként jobban mutat, hogyha van némi tapasztalatod.
2018. jan. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!