Hogyan érdemes egy számviteli karriert csinálni?
Figyelt kérdés
Nem akarok megragadni egy sima könyvelői szinten viszont szerintem mindennek az az alapja. Könyvelő irodában dolgozom innen majd főkönyvelőnek majd gazdasági igazgatónak gondolom a helyes sorrendet. Kérem aki ért hozzá erősítsen meg vagy cáfoljon rá.2010. jún. 6. 12:54
1/2 anonim válasza:
Mindenek előtt szerintem a mérlegképes könyvelői végzettség mellé nem árt szerezni egy számviteles diplomát. A PSZF-en megszerezhető, és az eléggé gyakorlat orientált képzés,ami ott folyik. Így már több esélyed lehet, hogy könyvelőként vezetőbb beosztásba kerülj. De ha még ez sem elég, akkor évekkel később, és a megfelelő jártasság után elkezdhetsz okleveles könyvvizsgálói tanfolyamot. Az a számviteli szakmacsoport csúcsa.
2/2 A kérdező kommentje:
Most lépek a 7. félévembe a budapesti pszf-en számvitel szakirányon és szeptembertől megyek egy könyvelő irodába kötelező féléves gyakorlatra. Szóval a mérlegképes meg a pszf diploma már szinte a zsebembe van. KV vagy Adótanácsadó képzésen én is gondolkodom mert fizeti a cég viszont akkor alá kell írni vmi kötelező maradást vagy egyből fizetek ha kilépek. kv esetében ez akkor kb 6 év mert ha jól tudom kb 3 év a tanfolyam és még akkor +3-at mindig 2x annyit mint amennyit tanulsz.
2010. jún. 15. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!