Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Talált már valaki otthonmunkát...

Talált már valaki otthonmunkát neten? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 15:03
 1/2 anonim válasza:
erre én is kiwi lennék:)
2010. jún. 5. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem határozottan munka, de én a gazdagmami.hu vagy.com hírlevelére iratkoztam fel, egy csomó segítséget ad ahhoz, hogy indítsunk el egy internetes vállalkozást nulla tőkével, nulla kockázattal. Fontolgatom, hogy belevágjak.

Egyébként most is otthonról (is) dolgozom, de nem az interneten találtam a munkát, hanem egy ismerősöm mondta. Nem kimondottan távmunka, de mivel mindent számítógéppel kell csinálni és minden anyag az interneten van, így otthonról is szoktam dolgozni, sőt megtehetném, hogy csak megbeszélésekre járok be. Szóval ilyenekben is érdemes lehet keresni. Mivel ismerős mondta, talán jobban meg is bízik bennem, hogy otthon valóban dolgozom.

2010. jún. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!