Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol dolgozzak, ha utálom az...

Hol dolgozzak, ha utálom az embereket?

Figyelt kérdés

Nincs ötletem hogy hová menjek dolgozni. Nem tudok az emberekkel egy légtérben lenni, így nem egyszerű ezzel ötletelni.

Végzős gimnazista vagyok, de továbbtanulni nem szeretnék. Jogsi pipa.

20/F

(nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy menjek pszichológushoz, ötleteket kérek és nem javaslatokat.)

2018. jan. 15. 09:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Proszektúrán
2018. jan. 15. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Mindenhol kell minimálisan emberekkel foglalkozni, úgyhogy valszeg soha nem fogsz dolgozni. Akár ki is költözhetsz az erdőbe egyedül.
2018. jan. 15. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Valami online/telefonos melót keress!
2018. jan. 15. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:

1) volt már dolgom sajnos halott emberrel, akinek megállt a szíve, ugyan nem rettegek tőlük, de az fix hogy bekattannék ha köztük kéne dolgoznom. Egyébként nem rossz ötlet, bár némi fekete humort vélek felfedezni a válaszban.

2) bizgos van ilyen. Most épp a taxizáson gondolkodom, ott viszonylag gyorsan cserélődik az utastársaság, nem mindig ugyanazokat az embereket látom és jól is keres.

2018. jan. 15. 10:20
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Valami raktárosi meló esetleg? Bár cégtől függ, hogy mennyire van társaságod.

Vagy ha a jogsi megvan, akkor kamionozás. Ott baromi sokat vagy egyedül, és jól is fizet viszonylag. :)

Én televízióban dolgozom, bár a legtöbb helyen kollegákkal együtt vagy, de archívumi részlegen pl. full egyedül vagyok, csak néha téved be valaki, hogy milyen régi anyagokat keressek elő. Szóval alapvetően sokemberes munkahelyeken is lehet kifogni olyat, ahol nincs társaság, csak mázli kell.

2018. jan. 15. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Annyit még el kéne árulnod, mivel szeretnél foglalkozni? Mi érdekel? Mihez értesz, vagy mit tanulnál szívesen,hogy értsél valamihez?

Mert az kevés, hogy utálod az embereket, ha olyan munkát kell végezned, amit nem szeretsz, akkor hamar az is ráépül, hogy magadat is megutálod.

Ha pedig olyannal foglalkozol az elkövetkező 40-50 évben, ami érdekel, amit szeretsz - cserébe elviseled az undok embereket, mert a munkád van középpontban és az lelkesít.

2018. jan. 15. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Menj el juhásznak.
2018. jan. 15. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

toronydaru kezelő

éjjeliőr

kamionsofőr

2018. jan. 15. 10:44
 9/13 A kérdező kommentje:

5) Kifejezetten kamionozni nem szeretnék, csomagszállítónak akartam menni legutóbb a Bárdihoz, de ott nagy a hajtás és bunkó a brigád.

Melyik TV-nél dolgozol ha nem titok? Én nagy retrofanatikus vagyok, szeretek az ilyen régi dolgokon elmélkedni. Mit takar ez, milyen munkakörben csinálod?

6) Mindenképpen valami olyannal szeretnék foglalkozni aminek kereke van. Speciel régen buszsofőr akartam lenni, de sok a bunkó utas és monoton hosszútávon, az ételfutár jobban tetszik de ott is sok a bunkó vendég, a mozdonyvezetésben meg szimplán leépülök hosszútávon.

Most iskola mellett otthon kerékpárokat szervizelek, de az a baj, hogy kifejezetten kerékpárszerelőt a környéken sehol nem keresnek, boltot meg nem akarok nyitni.

2018. jan. 15. 10:49
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Telefonos operator vagyok hidd el ez pont nem olyan munka ahol egyedul lehetsz.

10en vagyunk egy 10 m2-es irodaban es ez nem a legzsufoltabb resz.

2018. jan. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!