Tesco nyári árufeltöltő diákmunka?
17 éves fiú vagyok, és idén tervezek nyári diákmunkát vállalni. Meló-Diák Iskolaszövetkezetnél figyeltem fel erre a Tesco árufeltöltő diákmunkára. Ha valaki tud tapasztalatokat megosztani, beszámolni az élményeivel, szívesen meghallgatnám. :)
Műszakegyeztetésnél nekem lehet választani, hogy hány napot, és hogy hány órát szeretnék dolgozni?
Budapesten szeretném ezt végezni, és arra is van lehetőségem, hogy helyet is én választhassak?
Attól, hogy neked bőven van szabadidőd, a tesco nem fog naponta alkalmazni, arra van rendes dolgozó is. Nálunk (szabolcsi tesco) van, hogy hónapokig(!!!) nem tudunk menni, mert nincs időpont.
Azt még tudnod kell, hogy ha 8 órába mész, fél óra szünet van, egy perccel sem több! Rád fognak szólni ha megállsz, akkor is ha nem dolgozol NAGYON gyorsan.
Szóval kösd fel a gatyát! :)
Ha csak emiatt a munka miatt mennél pestre, felejtsd is el, ebből csak vegetálni lehet.
20/L
Én egy kisvárosi Tescoban kezdtem diákként. Minden területén voltam (szárazáru, non-food, pékség...stb..). Én 2015-től folyamatosan jártam nem csak nyáron. 2015-16 árufeltöltés. Főleg nyáron hívtak nagyon sokat volt hogy majdnem az egész nyarat végigdolgoztam. Megkerestem 100-110ezreket havonta kb 20 munkanap alatt (nyáron). 8és fél órában - fél óra szünet (nem fizetik). Suli időben is hívtak volna de akkor nem tudtam olyan sokat menni. Nem nehéz meló. Nem szóltak ha lassabban dolgoztam. Megcsináltam amit kértek amennyi belefért az időbe de azért becsületesen. Nagyon jóba lettem mindenkivel. Pékségen volt hogy munka se volt. Csak ha a főnökség jött mondták tegyünk úgy mintha dolgoznánk :D
2016-17 pénztár. Fizetés jobb, de ha nincs senki akkor itt kiküldenek árutfeltölteni. Én szerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!