Magyar suzuki gyarban dolgozni 20 eves nokent?
Figyelt kérdés
Megeri baratommal mennenk.Szallast alljak.Kb 150 tisztan.En 20 eves no vagyok vagyis oktoberbe toltom a 20-at.163 cm vagyok es 48 kg.2018. jan. 7. 17:50
1/4 anonim válasza:
A magasságod, és súlyod irreleváns. Ha nincs jobb állás, akkor még mindig jobb a gyár mint a semmi.
3/4 anonim válasza:
A szállásos dologból azt következtetem le, hogy nem Esztergomiak vagytok. Ha meg már elköltöztök a lakhelyetekről, miért nem Pesten próbálkoztok inkább?
4/4 anonim válasza:
Ismerösöm volt a suzukiba de csak 2 napot. A helyiek már nem nagyon mennek el oda. És amit ígértek pénzt itt ahogy odaértél egy kicsit kevesebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!