Mi erről az álláshirdetésről a véleményetek, esetleg cégről? Dolgozott már valaki "külföldi" légiutaskísérőként?
Tudna valaki tapasztalatokat írni? Legfőképpen a szállás érdekelne, hogy az mi-merre-hány méter, mert az addig oké hogy külföld de ha jól értelmezem akkor azt nekem kellene rendeznem.
Jó külföldi munkát tudna-e valaki ajánlani egy 22 éves lánynak, egy diplomával?
Előre is köszönöm!
"Jelentkezzetek akkor is, ha szeretnétek pilóták lenni."
Ja, mert azt a stewardessek közül válogatják :D Itt fogott el a röhögés.
Szia! Én is elmentem ehhez a céghez egy állásinterjúra pár napja. Ha rám hallgatsz, ne vágj bele. Nagyon szép és jó amit leírtak, de ennek a fele nem igaz. Ez a cég főképp arra megy, hogy minél több pénzt kicsikarjanak belőled (mondanám itt azt, hogy az angol órákra elkérnek rengeteg pénzt, de a tanítás messze van a színvonalastól) Ha minden jól menne, és februárba mennél külföldre interjúzni, a ryanair légitársaságnál dolgoznál, kb. megkeresnél 250-300 ezer ft-ot, viszont mindent, de tényleg mindent neked kell állnod. ez alatt értem a lakást, a kaját, az utazási költségeket. ha 100km távolságra találsz a bázistól egy albérletet, az megint idő és pénz. van, hogy pár óra leforgása alatt már megint más országban vagy, ott alvós járatok nincsenek, vagy elenyésző, nincs időd arra sem sokszor, hogy várost nézz..
Ha jó az angolod, akkor ajánlanám az Emirates, Qatar légitársaságokat. ott mindent állnak, luxus lakás és a kaja ingyen van, minden a zsebedben marad, nem kell adóznod, és bejárod a világot + rengeteg kedvezmény
Köszönöm a választ!
Gondoltam, hogy valami buktató van benne,éppen ezért kérdeztem rá. Ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!