Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségi nélkül ma meg lehet...

Érettségi nélkül ma meg lehet valahogy élni? És ha nincs érettségid csak szakmád?

Figyelt kérdés

#érettséginélkül
2018. jan. 2. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen, meg.

Ha nincs érettségid, azt mondják, csináld meg, mert anélkül nincs élet.

Ha van érettségid, azt mondják, jó-jó, de semmire se mész vele.

Ha lediplomázol, akkor azt mondják, a te diplomád semmire sem jó, menj árufeltöltőnek.

Szóval nem ezen múlik.

2018. jan. 2. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Az érettségi csak egy jelzés arra balázska hogy nem vagy teljesen debil.
2018. jan. 2. 17:14
 3/10 Unikornispata válasza:
14%
Ez sok mindentől függ.Ha gagyi helyen érettségizel,akkor az nem jobb,mintha keresett szakmát tanulsz.Viszont az érettségi ma már mondhatni alap.Szerintem érdemes megcsinálni,nem veszítesz semmit.
2018. jan. 2. 17:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem Balázska vagyok feltettem egy normális kérdést. A legtöbb kérdésnél úgy is azt olvashatja az ember "Jól van Balázska" vagy áhhh "ez csak Balázska". Mellesleg lány vagyok
2018. jan. 2. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Akkor gratulálok az átoperálásodhoz Balázska.
2018. jan. 2. 17:30
 6/10 Peti1988 válasza:
31%
Egy jó szakmunkásért sorba állnak az emberek, ha szereti csinálni és jól csinálja akkor jobban meg lehet élni belőle mint diplomából.
2018. jan. 2. 17:41
 7/10 Unikornispata válasza:
90%
Ez is függ a diploma és a szakma pontos mivoltától!Cipész éhen hal,sebész meggazdagodik.Persze tengerbiológus is éhen hal,és az asztalos meggazdagodik.
2018. jan. 2. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
ma 17:30 LOL :D
2018. jan. 2. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
13%
úgy beszélsz te teljesen debil mint ha az iskolának bármi köze lenne az IQ méréséhez.
2018. jan. 2. 18:11
 10/10 anonim válasza:
87%
Érdemes leérettségizni, mert egyrészt szerintem abból bajod nem lesz, ha tanulsz és szélesebbkörű műveltségre teszel szert, másrészt pedig több lehetőséged lesz vele. Ugyanakkor önmagában nem mész vele semmire (max. olyan munkakörökben alkalmaznak, ami nem igényel szaktudást, pl. betanított munkák), mert az érettségi egy alap, amire lehet építkezni. Utána mehetsz egyetemre vagy pedig szerezhetsz egy szakmát és úgy már nagyobb eséllyel tudsz elhelyezkedni, hiszen már lesz egy konkrét végzettséged, értesz is valamihez.
2018. jan. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!