Dolgoznátok vágóhídon?
Bírom ezt az elítélést hogy a válasz alatt csak azokat pontozzák felfelé akik egyértelműen elutasítják a vágóhidat. Perszeee mert mindenki vegán és nem eszi a húst, tudom én!
A kérdésre a válaszom az, hogy nem, én nem szívesen dolgoznék vágóhídon, de a legkevésbé sem ítélem el azokat az embereket akik ezt a munkát végzik (természetesen törvényes humánus keretek között).
Tartsátok meg a gyűlöleteket és elítéléseteket az állatkínzó embereknek akik kedvtelésből bántalmazzák az állatokat.
A pontozást ne arrahasználjátok, hogy egyetértetek-e a válasszal vagy sem, mert nem arra való.
A pontozásnál az a kérdés, hogy HASZNOS-e a válasz, s nem az, hogy egyetértessz vele vagy tetszik-e. Ez nem like gomb.
7-es válaszolóval egyetértek. Eszem húst, de biztos, hogy nem! Volt részem falusi disznóvágásokban, végignéztem eleinte, ahogy lefogják 4-5-en, aztán a böllér, ömlik a vér, anyósom keveri a vért egy nagy tálban, hogy ne alvadjon meg. Nő létemre nem bírom az ilyesmit. Humánus körülmények? Az milyen manapság akár egy vágóhídon is?
Kérdező, látom, áthelyezték a kérdésed épp az előbb ide, mielőtt válaszolni akartam volna.
Nincs az a pénz, hogy itt tudnék dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!