Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz, hogy a közfoglalkoztatot...

Igaz, hogy a közfoglalkoztatottak 2018-ban nem kapnak fizetésemelést?

Figyelt kérdés
Mindjárt január, és nagy a csend erről.

2017. dec. 27. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem lesz emelés. Nekünk még a szabadságot sem adják ki rendesen. 20 nap járna úgy tudom, nos én 4 napot voltam szabin de akkor is ügyeket intézni és nem pihenni. Ha kell egy-egy nap nagy dünnyögve adták ki. Visszamenőleg 3 év alatt kb 10 napot adtak ki. Hamarosan váltok ha minden összejön. Nem tudom miért de nálunk olyan mint ha teljesítményre dolgoznánk és nincs lazsálás mint ahogy máshol hallani hogy sétálgatnak meg alszanak egész nap. Nem is bánom hogy idén bevezetik hogy 3 évente 12 hónap lehet a közmunka.
2018. jan. 3. 18:52
 12/12 Kiss Jancsika válasza:
Sok ember még közmunkán se dolgozik nem még gyárba,milyen az hogy közmunkás szakmunkás szerkezetlakatos kap 70000 forintot szívja a vasport egész nap,jön a fizetés veszi fel nézi az a sok tudatlan cigány miért kap ő ennyit,Veszik fel a cigányok 84000 forint gyermek utáni adókedvezménnyel.Kérdem hol van itt az igazság.Vagy kézi kaszával kaszálnak az emberek a cigányok meg ülnek és nézik?
2018. febr. 26. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!