Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy technikus?

Mennyit keres egy technikus?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövőre ha minden jól megy meglesz a szakmám...

Érdekelne, hogy mennyit keres egy technikus? Nagyban dönthet a továbbiakról...

Köszi a válaszokat :)

2010. jún. 3. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nmtom, de mégis milyen technikus hm?
2010. jún. 3. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Jogos :D bocs

gépész technikus

2010. jún. 3. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

én is azt tanultam, 4 éven át. de rühelltem. a pusz 1 éves technikusit ott hagytam a fenébe és tanultam azt amit szeretek. jól is tettem.

véletlenül nem az umszkiba jársz amúgy?

keresni nem tudom, szerintem megkapják kezdetben a 150-200 nettót. ha jó szakember vagy. azaz értesz rendesen az elmélethez, jól vágod a cnc-t nct-t, megy az sztergálás is mellé, stb...

2010. jún. 3. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Bánkis vagyok Tatabányán :)

Hát én is tanultam 4 évig és most 2 év a technikusi...én se szeretem igazán, cnc érdekel de anyagismeret meg hasonló baromságok kikészítenek... a szak amin vagyok igazából gépgyártástechnológiai technikus...XD de technikus-on olyat értek hogy mondjuk gyárban ha elromlik egy gép akkor azt meg kell nézni, meg kell csinálni szóval nem konkrétan cnc-s, esztergás szakmában

2010. jún. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!