Ér bármit is 3 hónap szakmai tapasztalat?
Főiskolás vagyok, mellette recepciós diákmunkát szeretnék vállalni. (lehetséges, hogy majd fősuli után is)
Már a recepciós diákmunkákhoz is elvárás a recepciós munkában szerzett tapsztalat...
Most találtam 1 olyan recepciós állást, ahová nem szükséges, viszont csak 3 hónapra tudnám vállalni.
Heti 3 este és a fizu is nagyon kevés, csak azért vállalnám el, hogy később más recepciós diákmunkára felvegyenek.
Emiatt 3 hónapra érdemes?
N23
Eddig kivétel nélkül minden diákmunkára rögtön felvettek, ahová jelentkeztem. :D
Ruhabolt, call center, irodai asszisztens.
Diákmunkáknál munkaerő hiány van, sokaknak nem jó ezek a heti 16-24 órás melók fősuli mellett. Nagyon sok időt elvesz (tanulás szempontjából) és nagyon kevés pénzt ad.
Mindegy is, a kérdésre válaszoljatok, légyszi.
Ráadásul ilyen lehetetlen időpontokban vannak: ruhabolt hajnali 4-től és vasárnap, call center: hétvégén, recepció: éjszaka.
Sokaknak ez így nem éri meg.
Nekem pár éve volt mikor úgy álltam anyagilag, hogy megérte, de már ahogy írtam ez most csak a tapasztalat szerzés szempontjából érné meg.
Igen! Bármilyen munkatapasztalat ér valamit, és jó dolig.
Persze nem feltétlen szakmailag, de legalább nem nekünk kell a pályakezdőnek elmagyarázni, hogy mit jelent a munkaidő, hogy működik a szabadság (jó nevű egyetemről jött srác pl azt gondolta, hogy ő bármikor szó nélkül szabadságra mehet, el is tűnt 2 napra se szó se beszéd), mit lehet a főnökkel, mi az a munkahelyi ruházat (a strandpapucs nem fér bele), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!