Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kell dogozni egy...

Mennyit kell dogozni egy biztonsági őrnek?

Figyelt kérdés
nyilván ez változó,de én konkrétan azokra a biztonsági őrökre gondolok,akik a tesco-ban vannak,mennyit kell menni hetente és hány órát kell ott lenni? elnéztem milyenek vannak nagydarab kopaszok szinte mindenhol,ezért kérdezem,mert lehet nem bírnám,várom a válaszokat!
2010. jún. 2. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Napi 8 órás a munkaidő. Persze valamivel több, mert hamarabb bent kell lenni. Meg az se mindegy milyen teszkó 0-24 vagy 6-22 es. Ha reggel 6kor nyit, akkor jóval hamarabb bent kell lenni, kvázi Te ( is ) nyitsz. Más esetben megszokott 8óra.
2010. jún. 2. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:
aha értem,és napokban ez hogy van? minden nap kell menni?mert hétvégén lenne másik meló is,de nem biztos,hogy belemennének így,hétköznap mindig tudnék menni,de hétvégente nem hiszem,szerintetek belemennének így? ja és 24 órás a nyitva tartás.
2010. jún. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!