Mikor kaptál utoljára fizetésemelést? Mennyiről mennyire emeltek?
Figyelt kérdés
Kezdem én.
Soha az életben nem kaptam még, 2009ben vettek fel, a bérem azóta is annyi egy kanyival se lett több. Sokadik mukahely de az előzőeknél idő se volt emelni mert max pár hónapot voltam ott de ennél majdnem 10 éve vagyok és kanyit se emeltek.
2017. dec. 13. 18:44
11/15 anonim válasza:
"5 év alatt 7-er kaptam béremelést (totál 31%-ot), így jelenleg ugyan annyit kapok fizetésként, mint 5 éve! "
De még mindig jobban jártál mint az aki egy fillért se kapott emelésnek infláció meg ugye van, így még annyit se keres mint régen....
még mindig jobb!
12/15 anonim válasza:
Szövegértéssel látom hadilábon állsz, vagy csak elsütöttél egy poént, ez esetben "Ha-ha-ha"!
13/15 anonim válasza:
Amennyiben nem poénnak szántad és kétlem, hogy annak szántad volna, ez esetben ez a rész kimondottan rád vonatkozik: "Hülye aki szerint a béremelés egyenlő a fizetésemeléssel!"
14/15 anonim válasza:
Felesleges belemenni a béremelés = fizetésemelés filózgatásba mert aki SE EZT SE AZT nem kap annak olyan mindegy.
15/15 anonim válasza:
Sosem tudom mi a "jó" válasz az ilyen kérdésekre.
Ha azt írom nem kaptam akkor hazudok. Ha azt írom kaptam akkor lepontoznak. Másrészt én is kezdem unni Balázskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!