Emlékeztek még amikor a tescós árufeltöltők 2014-ben még csak bruttó 118-at kerestek?
A tescoban dolgozni? SOha! Az egyik leg"mocskosabb" hely
Általában a legkevesebbet fizet , most ez csak "reklámfogás" hogy legyen jelentkező
Ajánlott kérdések között volt ez lent.
Most így a kérdés vicces 2022ben. Ki gondolta volna ekkor hogy lesz egy koronavírus, ukrán-orosz háború,írtó nagy infláció. A keresetetk meg nem nőnek annyit mint az infláció....És nem tudjuk mit hoz a jövő. Üzemanyag elszáll e? rezsicsökkentés meddig tartható e? Befagyasztott egy-két élelmiszer ár jelenleg még tart juni 30ig...
Van egy mondásom mostanság:
Most az is szegény, aki dolgozik...:(
Itt vagyok példaként...
Van egy szakmunkás minimálbérem. Tüzelőre nem kell költenem. Pici a rezsim.Nem albiban élek hanem a szülői házban. Munka után általában dolgozok még egy kis maszekot és hétvégén is megyek állandóan és így is elfolyik a pénzem, ja és káros szenvedélytől mentes is vagyok. Olyan hogy félre rakni? 2 éve még tudtam de most nem nagyon :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!