Lehetek informatikus vagy annak születni kell? :D
Ne izgulj, elnézve néhány informatikust, nekem afelől is kétségeim vannak, hogy egyáltalán élve születtek.
Hosszú távon egy mérnök infó alapdiplomával járnál a legjobban, ott majd úgyis látni fogod, hogy milyen lehetőségeid vannak. Nem kell előre eldöntened, hogy front end developer, sysadmin vagy QA akarsz lenni.
Csak tanulnod gyakorolnod kell nagyon sokat.
Szerintem vagy Oracle DBA,Fejlesztõi iràny,esetlen QA automation,SAP tanàcsadó,CISCO mérnöki volna ezek a legjobbak.
Én Java fejlesztõ vagyok plusz mivel tesztelõ is voltam ezért a tesztelésben is sokat segitek a cégnél mind manuàlis mind automata,és unit teszteket is írok(ezek fejlesztõknél kellenek is)
Szerintem fejlesztõi vonal aztàn Architect ott programot kell tervezni modulokat kozottuk levo kommunikáció megtervezese,adatbazis tervezes.
Nekem ez a cél példàul megbecsült és érdekes,egy fejlesztõ ha csak az marad effektíve,, segédmunkàs".
Sarkítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!