Tomi22a kérdése:
Szakácsként tanulok és éretségit is szeretnék és utánna chef szeretnék lenni és ezt egyből éretségi után vagy kell egy bizonyos idő? Ez hogy van?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 14:37
1/3 anonim válasza:
Chef majd akkor leszel, amikor bizonyitasz, amikor nemcsak receptbol tudsz fozni. Nem, 'egybol erettsegi utan' nem leszel sehol chef, ha nagyon, de nagyon ugyes es tehetseges vagy, talan kapsz valahol egy gyakornoki poziciot, ahol megtanulhatod a szakmat. Nem, ne is kerdezz vissza, most nem azt tanulod, most az alapjait tanulod csak.
2/3 anonim válasza:
A gyakorlat fig számítani nem a papír.
Külföldön egyből chef lehetsz akár.
( commis chef) ami annyit tesz hogy a segéd szakacs segéd szakácsa 😀.
Komolyra fordítva metervizsgahoz igazolt 5 év kell executive chefhez ( konyhafőnök) hely függő, 3-10 év gyakorlat is lehet.
Én chef de partie vagyok ( kb 3 év gyakorlattal az már elérhető ) külföldön itthon meg coorporate chef a séfek és üzletvezetők főnökeként( operation manager, mivel több üzletem van ) 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!