Nettó 2 millió havonta, hogyan?
Közös gondolkodásra hívlak.
Az ugye megvan, hogy az embernek elsősorban a saját (és családjának) jóléte a fontos.
Na most, ha van olyan pénzkeresési mód, amit te akarsz, akkor szerinted az csak rád vár? Segítek: nem. Ha van is ilyen piaci szegmens, az már be van töltve, illetve ha valaki lát egy piaci rést, az hülye lenne megmondani neked, ha ő maga is profitálhat belőle.
Az alapvető különbség a több milliót keresők és közted, hogy nekik vannak saját ötleteik, nem egy végtelenül hosszú sorba állnak be, aminek az elején nem is osztanak semmit.
Rátermettség híján a legjobbnak tűnő ötletből sem fogsz profitálni.
Egyébként nem ez az első ilyen kérdésed... E
1. köszi, jó ötlet :)
2. "végtelenül hosszú sorba állnak be"....."nem ez az első ilyen kérdésed". akkor szerinted abban a sorban mégis csak én vagyok egyedül, hiszen csak én teszek fel ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. mivel én most tettem fel először itt ilyen kérdést, inkább azt gondolnám, hogy tele az a sor és többen kérdeznek itt ilyesmit (igaz, nem nézem utána)
honnan tudod, hogy nem osztanak a sor elején semmit, voltál már ott? (amúgy hangzatos a mondat, csak lehet, hogy téves az elmélet)
a többivel egyetértek :)
3. igazad van :)
én a 3. évben tartok. Nettó 250/hó-ról indultam, most keresek 600-650 körül. Ugye mondanom se kell, hogy nem sokat alszom? Ja és válok. :(
Főállás + 2 vállalkozás.
Ne akarj 2 milliót keresni.
#1 Az ugye megvan, hogy San Franciscoban csak a megélhetés több mint 2 millió havonta?
1 millióért találsz egy bútorozatlan egy szobás lakást ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!