Hol találhatok 4 órás munkát?
Januártól kezdi az ovit a kisfiam, 8-12:30- ig lesz ott.Olyan munka kellene ahol a munkaidő 8-12-ig lenne. Előbb tudom vinni mondjuk fél8, de ebéd után már mindenképpen szeretném hazavhazavinni.
Lehet hogy én keresem rossz helyen, de én nem találok 4 órás munkát. Pedig nagy igényem nincs awc néniskedéstől kezdve bármit elvállalnék :) fizetés terén sem gondolok sokra + 30-40 ezernél nem kell több.
Szerintetek hol lehet ilyet találni?
Nagyon köszönöm a linkeket! A z utolsó nagyon jó lenne de ez is a távolság miatt nem jó, hiába végeznék délbe de nem érnék fél1re az oviba.
A brendonos az azért lenne jó mert 5 percre van tőlünk, de oda meg hétvégén nem tudnék menni.
Érettségim van csak, takaritani szeretnék az tuti menne :) komolyabb feladatoktól félek
Én küldtem a linkeket, szerintem a brendonost is érdemes megkérdezni, hátha rugalmasak. Max nemet mondanak, veszteni valód nincs.
Takarításra azt tudom tanácsolni, hogy érdeklődj ismerősöknél, most a karácsony miatt sok háznál kell nagytakarítás, hátha összejönne valami állandó is.
Komolyabb feladatoktól miért félsz? Mindent meg lehet tanulni!
Lapot ragasztok majd ki ez jó ötlet, köszi :)
A profession.hu- t is nézem mostmár ezt eddig nem szoktam.
Azért félek, mert attól tartok hogy nem tudnám csinálni és igy idegesen mennék mindennap munkába ami meg ugye nem lenne túl jó, úgyhogy inkább egyszerűbb munkát vállalok de nyugodt leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!