Miért büfészakozzák le a gazdálkodás és menedzsmentet és istenítik az alkalmazott közgazdaságtant?
Figyelt kérdés
Itt van a mintatanterv mindkettőhöz a BME-ről:
És itt van az ÖSSZES tárgy, ami alkalmazott közgazdaságtanon van, de gazdmenen nincs:
Államháztartás 1.
Államháztartás 2.
Regionális gazdaságtan
Elmélet- és gazdaságtörténet
Piaci szerkezetek
Nemzetközi politikaelmélet
Nemzetközi gazdaságtan
Ez olyan egetverő különbség lenne?
2017. dec. 1. 11:51
11/18 anonim válasza:
Mert neked marha sok közöd van az Elte-vel kapcsolatban.
12/18 anonim válasza:
Több mint neked, a 8 általánosoddal. Eltecon az egyik legszínvonalasabb közgáz képzés. Ne okoskodj olyanról, amihez nem értesz, köszi.
13/18 anonim válasza:
Nyugtasd csak ezzel magad, addig a corvinuson én tanulok is valamit ;D
14/18 anonim válasza:
Corvinusos vagyok, és még én is nagyon sok jót hallottam az Eltecon-ról, az előző remélem csak viccelt.
15/18 anonim válasza:
Az előző (valószínűleg a kérdező) olyan hülye, hogy azt sem figyeli, hogy egyszer az 52%-os, máskor meg a 75%-os felhasználójával válaszol. Egyetemet még csak kívülről látott.
16/18 anonim válasza:
Senki se játszik több felhasználóval. Annyit mondtam te is egy tipikus ELTE töltelék ember vagy.
17/18 anonim válasza:
"tipikus ELTE töltelék ember"
Te fogyatékos vagy? :D
18/18 anonim válasza:
kůrva anyátokat, edutus szabad bolcseszet a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!