Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kontroller munkakörben (1...

Kontroller munkakörben (1 éves tapasztalattal) mennyi fizetést érdemes kérni?

Figyelt kérdés
Nyelvtudást nem kérnek. Br. 300 ezret kértem, fel is vettek, de az interjún is rákérdeztek, hogy akkor biztosan ennyi-e a fizetési igényem, illetve mikor értesítettek, akkor is rákérdeztek, hogy akkor biztosan ennyit kérek-e. Kicsit elgondolkodtató a dolog, szerintetek többet kellett volna kérnem?
2017. nov. 25. 17:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így gondolkodtam, ráadásul az állami szektorban nem fizetnek annyit, mint a versenyszférában, de állítólag nyugisabb hely. Esetleg még arra gondoltam, hogy a próbaidő lejártakor úgyis -feltehetően- leülünk megbeszélni az elmúlt időszakot, ekkor felvetném, hogyha elégedettek a munkámmal, akkor lehetne-e szó fizetésemelésről.
2017. nov. 26. 16:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kevés, de nem nagyon 1 éves tapasztalattal. Én 350e-t kértem volna.
2017. nov. 26. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 év tapasztalat nem sokat ér. Én is ennyit mondtam volna.
2017. nov. 27. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet kérdező?
2020. jan. 22. 13:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Azóta 2018 év elején és év közben egyszer kaptam fizetésemelést, így bruttó 380 körül volt a fizetésem. Jeleztem, hogy ebből nehéz megélni és nem ezért szereztem diplomát. Azzal takaróztak, hogy nincs keret fizetésemelésre, majd rá 1 hónapra beadtam a felmondásomat. Ekkor már hirtelen lett volna keret béremelésre, marasztalni akartak. Jelenleg a dipláját keresem máshol.
2020. jan. 23. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Szóval nettó 500 körül. Gratulálok, az már elég szép osszeg! Így tovább :)
2020. jan. 23. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:
és azóta történt valami változás a karrieredben így pár év távlatából? Jelenleg junior kontrollerként dolgozom és bizonytalan vagyok, hova is fejlődjek innen tovább :)
jan. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!