Kontroller munkakörben (1 éves tapasztalattal) mennyi fizetést érdemes kérni?
Figyelt kérdés
Nyelvtudást nem kérnek. Br. 300 ezret kértem, fel is vettek, de az interjún is rákérdeztek, hogy akkor biztosan ennyi-e a fizetési igényem, illetve mikor értesítettek, akkor is rákérdeztek, hogy akkor biztosan ennyit kérek-e. Kicsit elgondolkodtató a dolog, szerintetek többet kellett volna kérnem?2017. nov. 25. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így gondolkodtam, ráadásul az állami szektorban nem fizetnek annyit, mint a versenyszférában, de állítólag nyugisabb hely. Esetleg még arra gondoltam, hogy a próbaidő lejártakor úgyis -feltehetően- leülünk megbeszélni az elmúlt időszakot, ekkor felvetném, hogyha elégedettek a munkámmal, akkor lehetne-e szó fizetésemelésről.
2017. nov. 26. 16:41
12/17 anonim válasza:
Kicsit kevés, de nem nagyon 1 éves tapasztalattal. Én 350e-t kértem volna.
13/17 anonim válasza:
Szerintem 1 év tapasztalat nem sokat ér. Én is ennyit mondtam volna.
15/17 A kérdező kommentje:
Azóta 2018 év elején és év közben egyszer kaptam fizetésemelést, így bruttó 380 körül volt a fizetésem. Jeleztem, hogy ebből nehéz megélni és nem ezért szereztem diplomát. Azzal takaróztak, hogy nincs keret fizetésemelésre, majd rá 1 hónapra beadtam a felmondásomat. Ekkor már hirtelen lett volna keret béremelésre, marasztalni akartak. Jelenleg a dipláját keresem máshol.
2020. jan. 23. 17:28
16/17 anonim válasza:
Szóval nettó 500 körül. Gratulálok, az már elég szép osszeg! Így tovább :)
17/17 anonim válasza:
és azóta történt valami változás a karrieredben így pár év távlatából? Jelenleg junior kontrollerként dolgozom és bizonytalan vagyok, hova is fejlődjek innen tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!