Otthagyjam az "álombruttó" fizumat, ha én lakáshitelre gyúrok?
Üdv. 7 M Ft lakáshitelt akarok felvenni nyár elején, most megkaptam egy állást ahol igencsak jó a bruttó bejelentett bér, tiszta a jövedelmem. Br. 290.
Viszont egy rakás sz.r a meló, iszonyat fárasztó (nő vagyok), részben fizikai és sokat kell állni, ráadásul nem az interjún elhangzottak érvényesülnek, sokkal többet kell dolgozni.
Egyetlen dolog tartana itt, a bér, mármint a bejelentett, mivel más helyen is megkapok a netto 192-nél nagyobb összeget, részben feketén. Szóval itt most nem az a lényeg, h mennyi pénzből gazdálkodom hónap végén, hanem hogy nem tudok egyedül megfelelő lakáshitelt felvenni, mivel ha eljövök más helyre, sokkal alacsonyabb bruttóval fognak alkalmazni, és nem lesz alkalmas a jövedelmem hitelfelvételre. Önerőm 6 M, egyébként felújítandó panelra gyúrok.
Szóval totál kétségbe vagyok esve, hogy még legalább 5-6 hónapot itt kéne töltenem csak és kizárólag azért, h fel tudjak venni hitelt (3 hó próbaidő + a lebonyolítás ideje, nem két nap lesz). Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!