Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg akkora munkaerohiany...

Tényleg akkora munkaerohiany van hogy a munkaadok nem nézik hogy néz ki az állásra jelentkezo, mennyi a tapasztalat. Stb, örülöknek hogy van aki dolgozni akar?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Aha. Akkora orbitális hiány van itt ahol lakom, hogy 1 hónapja küldtem önéletrajzot egy személyes találkozót követően valakinek, valahova, aztán azóta sem keresett. Nem tudom mi kell már annál több, hogy valaki pár 100 méterre lakik a munkahelytől, a szakmája az amire jelentkezik és nem, csak nem (eü-ről van szó egyébként). Na akkor szerinted ?!
2017. nov. 22. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Bizonyos területeken ez valóban igaz, pl. szoftverfejlesztés, de nehogy azt hidd, hogy ennek ellenére bárkit felvesznek. Még a gyárba, szalag mellé sem teszik a a 60-as IQ-jú alkesz gyökereket.
2017. nov. 22. 08:32
 3/11 anonim válasza:
60%
Nem.
2017. nov. 22. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

"Még a gyárba, szalag mellé sem teszik a a 60-as IQ-jú alkesz gyökereket."---Téves! Fateromat is simán betették a szalag mellé, pedig masszív alkoholista.

Idén 2 napot volt józan, akkor is csak azért, mert egy piás bulizás során kiszakadt a herezacskója és műtét után 2 napig a kórházban tartották.

2017. nov. 22. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Én Budapesten lakom és ezért eddig csak budapesti munkahelyem volt.

Az előző munkahelyemen 3 ember kilépett és csak 2 jött helyette, de sokszor az a kettő olyan volt hogy... inkább hagyjuk...csoda ha a 8 általánost kijárták!:D

A mostani munkahelyemen ha valaki visz oda embert és 3 hónap után ott marad 100 bruttó a jutalma! :D

És nem egy rossz munkahelyről beszélünk ahol rosszul lehet keresni!

2017. nov. 22. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:

# 5

*100 ezer bruttó

2017. nov. 22. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Dehogy akkora. Most is nehéz bekerülni szinte mindenhova.
2017. nov. 23. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

# 7

Akkor valamit te csinálsz rosszul...

2017. nov. 23. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mekkora a hiány csak azt hogy összes állásportálon fenn van CV-m, nézem a hirdetéseket öntöm az életrajzokat meg a motivációs leveleket és kutya vissza se jelez. Hónapok alatt se. Bp.

A kutya se. Diploma van kettő is, lassan 20 év tapasztalat van nyelvtudás meg kutyatöke és ez mire elég? Ezek szerint semmire.

2017. dec. 14. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen diplomás vannak?
2017. dec. 14. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!