1 év múlva végzek pénzügy és számvitel szakon, szeretnék a banki szférában dolgozni. Szerintetek találok állást?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy középiskolai pénzügyi-számviteli végzettség a minimum, viszont én gimnáziumba jártam.
Ilyen diákmunkás adatrögzítésre nem szeretnék menni, hanem ami kicsit is kapcsolódik ahhoz, amit tanultam.
2017. nov. 19. 18:04
1/5 anonim válasza:
Atyaég... erre csak nagyon durvát tudnék mondani.
Ha gimibe jártál, majd szerzel egy diplomát, akkor szerinted nincs meg a minimum középfokú püszv????
2/5 A kérdező kommentje:
De nem érted, hogy még nincs diplomám és én most szeretnék dolgozni, mert el akarok költözni, nem egy év múlva. Inkább rád mondanám, hogy atyaég, tanulj meg magyarul.
Jelenleg csak egy gimnáziumi érettségim van.
Meg egy megkezdett egyetemem, ami nem tudom elég-e bárhova, hogy diploma előtt lrdemi munkára alkalmazzanak.
2017. nov. 19. 18:23
3/5 sm's girl válasza:
Keresgélj esetleg olyan helyeknél ahol van olyan program aminek a keretein belül a szakmai gyakorlatot is le tudod tölteni. Ilyen helyeken talán dolgozhatsz a tanulmányaidhoz kapcsolódóan.
5/5 anonim válasza:
Budapesten elég könnyű közgazdász hallgatóként bejutni egy bankhoz gyakornoknak, nem tudom, hogy honnan írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!