Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg fizetnek operátoroknak...

Tényleg fizetnek operátoroknak nettó 180 és 250 között?

Figyelt kérdés

A hatvani Bosch hirdetésében nettó 180 000 - 250 000 Ft-ot kínál operátoroknak, ezt egyszerűen nem tudom elhinni.

Ha tényleg ennyit kínálnak, miért keresnek állandóan embereket?

2017. nov. 16. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
kénytelenek ennyit fizetni,mert mindenki megy külföldre 3x ennyiért nincs aki dolgozzon az országban.
2017. nov. 16. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
A KSH szerint a környéken az átlagbér 140 000 Ft, szóval tényleg nem értem, hogy ha tényleg fizetnek ennyit, akkor miért küzdenek állandóan munkaerőhiánnyal?
2017. nov. 16. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert valamilyen szintű képzettség, készség, esetleg idegen nyelv is szükséges?
2017. nov. 16. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha igy haladnak a béremelésekkel, akkor még a végén elkezdek gondolkozni a hazaköltözésen. :D

Csak hát az én fizetésemet is emelik. (Most járok forintba átszámolva kb 500 E nettónál.)

2017. nov. 16. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
A nettó 180 nem sok szerintem. Egy operátor ügyfelekkel dolgozik, nem mindegy mit kommunikál kifelé és rengeteg a hülye. Már bocsánat, aki olyanokkal keres meg, hogy legszívesebben elküldenéd a fenébe. Persze ezt nem teheted. Szerintem nagyon komoly türelem kell ehhez a munkakörhöz, ami nem való bárkinek. Ezért is nagy a jövés-menés mindenféle munkakörökben, ahol ügyfelekkel kell foglalkozni. Kénytelenek kicsit többet fizetni, hogy az embereiket maradásra bírják, hiszen Hatvantól már csak egy köpés Budapest, ami elszívja az embereket.
2017. nov. 17. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:

#5-ös

Itt szerintem gyártósori összeszerelőt takar az operátori munkakör.

2017. nov. 17. 18:51
 7/9 Estádio de Felchút ***** válasza:

"Egy operátor ügyfelekkel dolgozik, nem mindegy mit kommunikál kifelé"

Francot, az operátor áll a szalag mellett, pofáját befogja oszt dógozik. Sori melós. Egyébként kemény meló az, fizessék is meg őket.

2017. nov. 18. 01:07
 8/9 anonim ***** válasza:
5 vagyok. Ezesetben meg pláne. Gondolom több műszakban kell dolgozni. Pótlékokkal simán lehet ennyit keresni. Nálunk is megkeresik ezt a pénzt az egyszerű fizikai melósok bruttó 180-190-es alapbérrel készenlétekkel, túlórákkal, pótlékokkal. Simán hazavisznek a végén nettó 200-at.
2017. nov. 18. 10:46
 9/9 anonim válasza:
Tényleg.Sőt van ahol(én is ott dolgozok)többet is.
2017. nov. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!