Milyen munkákat vállalhatnék ebben az esetben?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és idén érettségizem. Sajnos nem sikerültek olyan jól az írásbeli vizsgáim, hogy felvegyenek az egyetemre, és így egy évet halasztanom kell. Szeretném ezt az időt munkával és tanulással tölteni viszont nem tudom, hogy milyen munkákat érdemes vállani. Ebben kérném segítségeteket. Előre is köszönöm!2010. máj. 31. 14:39
1/3 anonim válasza:
Jelen esetben akármit, ahová felvesznek. Mivel nem leszel diák, nem tudsz diákmunkára menni. Nézd meg az álláshirdetéseket és mindenre add be, ahová max érettségit kérnek. És felejtsd el megemlíteni, hogy csak egy évre mennél :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Még arra is választ adtál, amit elfelejtettem kérdezni :D Azért még várom többiek tanácsát is. :)
2010. máj. 31. 19:05
3/3 anonim válasza:
szerezz ismerőst, protekciót, aki "betesz" valami jó irodai munkára, így már az önéletrajzba is tudsz majd tartalmasat írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!