SÜRGŐS Miért nem tudok fizetni paypal-on? Verifying your information.
Eddig tudtam fizetni paypallal, most valamiért nem enged. Az ebay fiókomban a megvásárolandó termékek benne vannak a kosárban, amikor viszont ki szeretném fizetni őket paypallal, csak ez a felirat látható "Verifying your information..." és forog a kis töltést jelző karika végtelen ideig. Eddig telefonon tudtam fizetni, de ma már nem enged valamiért. Vagyis pontosabban nem történik semmi, csak a végtelenségig pörög a töltés jelecske és ennyi. Eddig valamiért számítógépen sem tudtam fizetni, mert ugyanez a probléma jelentkezett, de nem érdekelt, mert ugye telefonról ment a dolog, de már az sem.
KÉRLEK GYORSAN ADJATOK SEGÍTSÉGET A PROBLÉMÁRA, MÍG LEHETŐSÉGEM VAN KIFIZETNI A TERMÉKEKET, MERT 3 NAP MÚLVA MÁR NEM LESZ RÁ LEHETŐSÉGEM.
A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Furcsa. Készítettem egy másik paypal account és így nem jelentkezik a hiba. Ugyanazt a kártya adatot adtam meg, minden ugyanaz és engedett fizetni a rendszer. Mi lehetett a probléma a másik accounttal szerintetek?
Azért kérdem, hogyha jelentkezne újra a hiba, akkor hogyan tudom majd kiküszöbölni. Ne kelljen havi szinten új paypal accountot csinálnom :D
Ugyanez a problémám...
De mi lesz a Wallet-ban lévő pénzemmel, ha csinálok Új fiókot?
A régin lévő pénzt hogyan tudnám elkölteni?....
Kb 13000 ft, azért sajnálnám veszni hagyni!
Megmondom az igazat, én nem rakok pénzt a paypal accountomra, csak párosítottam vele a bankkártyámat és fizetéskor közvetlen a kártyámról szedi a paypal a pénzt.
Hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni ami nálad jelentkezik, sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!