Hogyan találjam meg a magamban rejlő elhivatottságomat? 16/F
Sziasztok!A következő a problémám...már nagyon nyomja a lelkemet.Nem tudom mi szeretnék lenni felnőtt korokban.Gondolkoztam rengeteget a”Programozáson”,de sajnos nagyon jónak kell lenni matekból...Pedig nagyon szeretnék programozó lenni.Az bizos,hogy Főiskolát,vagy Egyetemet elszeretném végezni.Szoftver,vagy játék fejlesztő,sajnos lehet,hogy lekell mondanom róla mert nem megy a matek.
;(.Az életben mindenkinek van benső tehetsége.Valaki megtalálja és hasznát veszi az életben.Valaki pedig úgy éli le az egész életét,hogy sosem jön rá a rejtett tehetségére.Én nem akarom így végezni.Nagyon megköszönném a hasznos,jó tanácsokat a jövő kapcsán.Köszönöm!
Egyrészt abszolút nem biztos hogy bármihez is van valakinek “rejtett” vagy akármilyen tehetsége.
Másrészt nem minden részéhez fontos az erős matek a programozasnak, ha meg mindenképpen játék fejlesztés de nagyon nem megy a matek akkor mit gondolsz a 3D modellezesrol, művészi venad mennyi?
Amugy nem olyan vészes a matek egy standard programozási feladatnal, ha nem speciális területen vagy..
Tessék, itt van Neked egy program, ami segít megtalálni az érdeklődési körödet, a továbbtanulás irányát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!