Ez mennyire lehet reális buszsofőrök esetén?
Ma a DAKK honlapja feldobta hirdetésként, hogy "Jelentkezzen sofőrnek"...
LINK: [link]
Ez a 250e fizetés mennyire lehet valós? Látom, hogy oda van írva, hogy ez a megszerezhető legtöbb. Illetve a plusz bónuszok.
Ez inkább csak a csalogatás, vagy tényleg fizetnek ennyit? Vagy majdnem ennyit.
Elsősorban olyanoktól kérdezném akik tényleg tudják (ott dolgoznak, vagy közeli ismerős dolgozik ott, stb...)
Köszi mindenkinek a választ.
A fordákért megy a harc vagy, hogy megy ez? Van aki inkább csak rövidebb utakat csinál és ezzel vállalja, hogy kevesebbet keres havonta. Vagy itt is végig kell mászni a ranglétrát?
Helyközin nagyon nem. Ott már 250 kimagasló pénz. Ne keverd a turista buszosokkal.
Helyközi dolgoztam,évek óta.Csúcs fizetésem 145 ezer Ft.
Ne felejtsük el,hogy itt a munkaidő elszámolás nem úgy működik, mint máshol.Sok a kieső idő,amit nem biztos,hogy kifizetnek.Így lesz a napi munkahelyen töltött mondjuk összesen 13-14 órából 9 óra...
Én szerettem,szeretem is csinálni,de kezdőként 250 ezer...hát,max családi adókedvezménnyel még sok jó fordával lesz meg.Évek után sem nagyon reális,bár lehet,hogy megyétől is függ.
Bizonyos esetekben valós . Átlagban 200-230 (KMKK SZOLNOK)
190alap+üzemanyag+jegyeladás+kafetéria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!