Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem adták meg a fizetésemelést...

Nem adták meg a fizetésemelést pedig bekerült a szerződésbe is-lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni az alábbi szituban? Fizetésemelést ígértek bele is írták az új szerződésbe, új alapbér több lett, de megjött a fizetés és ténylegesen nem lett több mégse.

A cég azt mondja mégse fogja adni az emelt bért se most se később.

De a szerződésben meg már ott van.

Mi a teendő?

2017. nov. 8. 08:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Most akkor fizetésemelés nincs vagy átjelentenek 6 órába? :-)
2017. nov. 8. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd ott a fenébe...
2017. nov. 8. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:

6os

Ezt már én is kérdeztem tőle, de semmi....

Lehet hogy a gyk-embere s kellenek a kérdések :)

2017. nov. 8. 19:14
 14/19 anonim ***** válasza:
És miért akar valaki foggal-körömmel olyan helyen dolgozni, ahol ilyen pofátlan módon szerződést szegnek?
2017. nov. 8. 21:28
 15/19 anonim válasza:

"És miért akar valaki foggal-körömmel olyan helyen dolgozni, ahol ilyen pofátlan módon szerződést szegnek?"

Mondjuk azért mert nincs más és örül hogy ez is van?

2017. nov. 9. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs más, akkor örüljön, és ne panaszkodjon. Egyébként én támogatom, ha valaki szóvá tesz dolgokat, de ha ennyire fosik, akkor eleve nagy gáz van a céggel, szóval csak nem olyan nagy veszteség, ha elköszönnek egymástól.
2017. nov. 9. 08:19
 17/19 anonim válasza:

" Egyébként én támogatom, ha valaki szóvá tesz dolgokat"

Kibicnek semmi se drága azt tudjuk. Partvonalról ugatni hogy mit KÉNE tenni-de aztán a következményeket meg nem te viseled!

Cska egy példa.

Lakáshitel havi kőkemény törlesztővel.

Ilyne helyen dolgozol beszólsz kérdezel kirúgnak.

Nem találsz állást másnapra-törlesztővel mi lesz?

Miből fizeted? Ha nem fizeted kitesznek a lakásból és mehetsz a híd alá.

Szóval nem olyan ez hogy valami gáz van a melóhelyen majd jól beszólok és megoldódik-és ha kivágnak?

2017. nov. 9. 10:19
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Örülök, hogy a másik profilodból is kommentelsz. Ha ennyire félsz, hogy elveszted a munkád, akkor kénytelen vagy kussolni, csak akkor minek teszel fel ilyen kérdéseket? Úgyis azt hiszed, hogy okosabb vagy, és mindenkinek jól megmondod.
2017. nov. 9. 10:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyre skizobb... :D :D
2017. nov. 9. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!