Van olyan munka ahol 1 hétig ( vagy egy meghatarozott ideig) kell menni utána pedig ugyanannyi időre nem?
Én is így gondoltam ahogy te, vagyis a szabad élet volt fontosabb. Aztán rájöttem hogy pont az jár magasabb életszínvonallal és nem pedig a bél kidolgozása.
Amelyik országban van aranyrög, ott fémdetektorral sokan keresgélik és jól megélnek belőle. Ebben az esetben is szabadon beosztható az idő.
Például ez a fiatal pár az ausztrál aranyásásuk eredményét is közzé tette:
A képek ennek a videónak a végéről lettek összevágva:
Gold Prospecting Leonora - Western Australia
http://www.youtube.com/watch?v=IXSUlVFockk
3 hét alatt 63 gramm az szerintem nem semmi. Van ahol színaranyként veszik át, és akkor 6-700 000 Ft körül van. Egy hazai közmunkás is kapirgál ennyit, csak ő a tizedéért.
Ha van a rokonságodban vagy az ismerőseid közt egykori gazdálkodó meg föld, akkor bizonyos növények letermesztése is egy szabad tevékenység a sajátodban. Például olajtök magva, pecsétviasz gomba mint gyógygomba (bár azt helyiségben termesztik), spárga, stb. Dolgoztam a szülői gazdaságban és olyan jól éreztem magam ott hogy hozzá képest a mérnöki állás is trágyadomb és ezt komolyan mondom.
utolsó:
El vagy te nagyon tévedve, 10e forint körül van a színarany grammja és a rögöt nem veszik át ennyiért.
Tehát az Ausztrálok jóesetben ketten kerestek 3 hét alatt 600e-t úgy, hogy Ausztráliában kb. ennyit keresett volna egyikük ha a Mekiben felszolgál. És ahhoz semmi sem kell, nem alszol a vadonban a kígyók között, nem döglesz meg és nem kell hozzá több százezres felszerelés sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!