Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Takeda GmbH Ausztria Valki...

Basshunter5000 kérdése:

Takeda GmbH Ausztria Valki dolgozott már itt? Tapasztalatok, véleméyek?

Figyelt kérdés

2017. okt. 24. 18:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen mailt (infó és részletes leírás) és most a személyes találka híve vagyok.Írtam is neki. Vagy válaszol rá vagy nem. Kicsit érdekes, hogy Lakhatsz valahol tök ingyen ahol van minden (berendezés, fürdő, wc, mosógép,mikró,stb..) és visznek-hoznak (tök ingyen) és még előleget is adnak.Persze...! (álom az ilyen) Valóságtól biztos messze van.
2018. jan. 16. 21:27
 12/15 DonPedroHun válasza:
Np erre kíváncsi vagyok. Írjátok meg ha van valami fejlemény.
2018. jan. 17. 08:54
 13/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is voltam olyan okos, hogy jelentkeztem erre a hirdetésre és egészen addig bele se gondoltam abba, hogy mekkora kamu az egész, amíg rá nem találtam erre a beszélgetésre. Elküldtem az önéletrajzomat, amire visszaküldtek egy részletes leírást, a következő levélben pedig elküldtem a személyi és a lakcímkártyámról készült képeket. Én a jófogás nevű oldalon találtam rá a hirdetésre, ahonnan már töröltek mindent, de sikerült találnom egy másik honlapot és ott néhány perccel ezelőtt még fent volt az ajánlat ( [link] ) egy telefonszámmal együtt, ami természetesen átmenetileg nem elérhető.

A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor egyrészt mit tudnak kezdeni azzal a 4db fotóval a kártyáimról, másrészt pedig megéri-e bemenni a rendőrségre, hogy első munkakeresőként ezt a hibát vétettem, vagy vállveregetésen és egy "jó hülye voltál kisfiam"-on kívűl ne számítsak másra?

Előre is köszönöm és bocsánat hogy a kérdés alatt kérdezek

2018. jan. 17. 17:14
 14/15 anonim válasza:

Nem jött válasz a személyes találkozó levelemre, így biztosan mondható...KAMU !

Akik elküldték a személyi másolatot azok..hát így jártak. Rendőrségre bemenni és jelenteni, az megér egy kört.

2018. jan. 20. 11:02
 15/15 anonim válasza:

Idézem amit bent mondtak:

"Nem történt bűncselekmény, lefotózott okmányokkal nem lehet visszaélni, viszont látásra."

Erről persze papírt nem adtak.

2018. jan. 20. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!