Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel tudnám kiegészíteni a...

Mivel tudnám kiegészíteni a fizetésem?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy rendelek netről dolgokat és eladom itthon drágábban, valami ötlet?

2017. okt. 23. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez aztán az eredeti ötlet :D
2017. okt. 23. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Jó, de miket rendelsz és mennyivel drágábban adod el? A legtöbb ember, aki mer rendelni magyar netről, az mer rendelni eBay-ről is. Ez az egyik. A másik meg az, hogy én is nézelődtem egy időben, hogy lehetne-e valamivel seftelni, és bizony azt találtam, hogy a műszaki cikkek, a zenei CD-k, a könyvek, a játékok, a gyűjtői dolgok mind-mind vagy ugyanannyiba kerülnek, mint itthon, vagy annyira minimális az árrés, hogy a kínlódást és az átutalási költségeket nem éri meg. Fogyasztási cikkekkel üzletelni talán kifizetődőbb, de ez meg a legjobb tudomásom szerint nem olyan egyszerű legálisan.
2017. okt. 23. 20:02
 3/10 A kérdező kommentje:
műszaki cikkekkel gondoltam, már csináltam, hogy vettem egy gaming egeret 3000 ért és eladtam 5 ért :D vagy óvszer, 1000 db 2000 ft és eladni mondjuk 50ft/db ért
2017. okt. 23. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel az ötlettel elkéstél vagy 15 évet, ma már mindenki nagyon jól tudja, hogy hogyan lehet netről rendelni.
2017. okt. 23. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
szerintem is hallott ez ma már bár amennyi hülye van ebben az országban...
2017. okt. 24. 01:32
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
szerintem is halott ez ma már bár amennyi hülye van ebben az országban...
2017. okt. 24. 01:32
 7/10 A kérdező kommentje:
igen de más ebayről rendelni, Kínából 30+ nap mire megérkezik, lehet fizetne valaki többet ha egyből megkapná
2017. okt. 24. 17:52
 8/10 A kérdező kommentje:
de a kérdésemre nem kaptam választ senkitől
2017. okt. 24. 17:52
 9/10 sm's girl ***** válasza:
szerintem ezt hanyagold, vállalj esetleg alkalmi munkákat egy egy hétvégén ha úgy belefér, nem tudom mennyi idős vagy, de ha esetleg környékeden vannak idősebb emberek akkor velük szerintem lehet egyezkedni úgymond hogy némi pénzért cserébe mondjuk bevásárolsz nekik stb.
2017. okt. 24. 21:22
 10/10 A kérdező kommentje:
dolgozok + egyetem :D én ilyen hobbi business után nézek, főnököm is így kezdte azt mondta, kicsiben majd utána egyre nagyobban :)
2017. okt. 24. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!