Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Körmös szakma nehez? Mennyire...

Körmös szakma nehez? Mennyire nehez? Jol lehet keresnj?

Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Már megkérdezted párszor.

De ha nem az vagy mégsem, akire gondolok, csak keress rá arra, hogy "kormos".

2017. okt. 21. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Na ne. Az egy szakma???

Na ne. Ez sértés mindazokra akik szakmával rendelkeznek. Valódi szakmával.

2017. okt. 22. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van érzéked hozzá, és érdekel, akkor nem fog nehéznek tűnni.
2017. okt. 22. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jó vagy piszok jól lehet keresni vele. Itt vidéken csak ez az egy aki tényleg jó, viszont nála előjegyzést kell kérni. 5000be csinálja. Kézügyesség kell rendesen.
2017. okt. 23. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#2, férfi vagyok, de elmész a jó francba... A fodrász valódi szakma szerinted vagy magadnak vágod a tükör előtt a hajad?

Teljesen véletlenül kerültem kapcsolatba műkörmösökkel – szociológiai területen kutattam és különböző szakmákat vizsgáltam, a műkörmös volt az egyik – és egy kicsit beleláttam a világukba. Iszonyúan penge kézügyesség kell nekik, ahogy a fodrászodnak is, száz éve a férfiak szakállát nyiszáló borbélyoknak is és a néhai asztalos nagyapámnak is. Ismerniük kell az anyagokat, a technológiát, amivel dolgoznak és kell némi fantázia és szépérzék, ha valami szép és egyedi körmöt akarnak létrehozni.

És nem, nyilván nem akarom őket indokolatlanul felmagasztalni, mert egy műkörmös nem egy MTA doktor és nem is egy belgyógyász. Viszont annyira van szakma, mint a kőműves vagy az asztalos.

Te hozol szégyent a saját szakmádra ezzel a fennhordott orral...

2017. okt. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!