Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőség van 14 év...

Milyen lehetőség van 14 év alatt bármiféle munkát elvégezni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra,ami iskola mellett is szóba jöhet.

2017. okt. 20. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2017. okt. 20. 15:10
 2/22 A kérdező kommentje:

#1 Úgy érted hogy "semmi"?

Fűnyírás se vagy hasonló volumenűek? :')

2017. okt. 20. 15:16
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Legalisan semmilyen, max interneten.
2017. okt. 20. 15:28
 4/22 anonim ***** válasza:
Az internetet felejtsd el! A szülőkkel próbálj egyezkedni, hogy van-e olyan ház körüli teendő, amiért hajlandóak lennének fizetni. Pl. bevásárlás, autómosás, stb. Vagy a rokonok között van-e. Max. a szomszédban. De idegenekkel ne egyezkedj, csak ismerőssel!
2017. okt. 20. 15:32
 5/22 A kérdező kommentje:

#4 A rokonság pár tagja beszállt abba,hogy fizetnek az 5-ösei mert,de ez (nem vagyok pénzéhes azért) nem elegendő. Egy hónapban max. 5000 Ft. És ennyit egy hét alatt elköltök,szóval egy kicsit többre lenne szükségem.

Spórolok most is,de a vágyaimat szeretném minél hamarabb elérni.

2017. okt. 20. 15:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtsed az aludobozokat 3 forint darabja.
2017. okt. 20. 15:49
 7/22 A kérdező kommentje:

#6 Nem iszok annyi dobozos italt,hogy ebből akkora hasznot szerezzek 😅

Én a nagy műanyag üvegre esküszök 😂

2017. okt. 20. 15:50
 8/22 anonim ***** válasza:

"#4 A rokonság pár tagja beszállt abba,hogy fizetnek az 5-ösei mert,de ez (nem vagyok pénzéhes azért) nem elegendő."

Mondom, hogy ház körüli munkákról is egyezkedj.

"Egy hónapban max. 5000 Ft. És ennyit egy hét alatt elköltök ... a vágyaimat szeretném minél hamarabb elérni."

A vágyaidat úgy érheted el leginkább, ha megtanulsz addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér, vagyis ha tudod, hogy ötezer a bevételed egy hónapban, amiből még spórolni is akarsz, akkor nem költöd el az ötezret egy hét alatt.

Milyen vágyak azok, amik ilyen sokba kerülnek? Kosztot, kvártélyt kapsz otthon, gondolom, ruhákat is a szülők vesznek/fizetnek. Akkor mire is kell a pénz?

2017. okt. 20. 15:52
 9/22 A kérdező kommentje:

#6 Ötletnek jó volt,köszi 🙃

De a másik probléma az,hogy MINDENT,amit tudunk,szelektívbe helyezünk.

Így abból a kevés általunk használt aludobozból is csak újabbak lesznek...

2017. okt. 20. 15:53
 10/22 A kérdező kommentje:
#8 Akár hiszed,akár nem,a legutóbbi ruhavásárlást a saját zsebpénzemből intéztem,mert a szüleimmel nem tudtam volna megtenni (nagy az ok,egyszerűen nem hajlott anya arra,hogy elmenjünk vásárolni,hát megoldom magam.)
2017. okt. 20. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!