Huszonévesek, ki mit ért el eddig az életben karrier szempotból?
Én 26 éves vagyok, 2,5 éve munkanélküli.
Előtte dolgoztam ugyanennyi évet egy gyorsétteremben.
Nincs semmi materális javam, albérletben élek.
Egyelőre ennyi a karrierem.
Nektek mennyi?
-Sajàt kocsi,svéd màrka egyedi
-Kisportolt test
-Wellneszezések
-Partik
-Bsc diploma,most fejezem be(szoftvermérnöki)
-Céges kiküldetések
-Emelkedõ életszínvonal
De ehhez rengeteg munka és tanulàs kell,szombatonként tovàbbképzésre jàrok legalàbb egy évet még.
Te mit teszel a karrieredért?
Alkalmazott vagyok, sima BA diplomám van.
180e + 20e cafeteria keresek egy irodában.
A jobb része , hogy imádom a munkám.
Kocsim úgy van, hogy a férjem vett, közös.
Lakást közösen keresünk most, persze fele hitelből lesz.
Kb 3 millióm van elrakva, ez is majd a lakásra fordítódik.
De sokat utazunk, ez rengeteg pénzem elviszi.
24N
8 éve dolgozok folyamatosan
Sikerült végre visszafizetnem a nagyon régen még a szüleim által felvett devizahitelt, úgyhogy van egy panellakásom ahol nagyjából működik a fűtés.
Öt évig gyárban dolgoztam több műszakban és angolt tanultam mellette. Amikor szűk volt a pénz szinte csak kenyéren és vízen éltem, hogy a törlesztésen túl ki tudjam fizetni az angolórákat is. Telente sokszor egy órával hamarabb bementem az üzembe mert ott volt rendesen fűtés és az öltözőben tanultam.
Idén jobbra fordultak a dolgok, sikerült egy logisztikai cégnél elhelyezkednem az angoltudásommal. Már rendesen eszem, internetet is beköttettem és most télre megjavíttatom a fűtést. Tudom nem sok de már gyerekkori álmom volt és nagyon örülök neki.
Nincs más említésre méltó végzettségem vagy anyagi javam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!