Kiközvetített a munkaügyi központ közfoglalkoztatásba. A többi lent. Idén mit lehet tudni a bérekről? Van olyan külön, hogy diplomás közfoglalkoztatás bére?
Ma is azt mondom, hogy nem mennék közmunkára, mert inkább összepakolnék és elmennék a városból, szállóra vagy akármire, csak végre a szakmámba legyek újra, ott, oda ahol szükség van az emberre úgy igazából. 50 - 60 ezer forintokat fizet a közmunka, nevetséges ! A szakmámba meg van olyan terület ahol a bruttó 400-at is meglehet keresni (itthon).
Engem is szívattak az évek alatt mikor még nem volt közmunkaprogram sem, kaptam már akkor is a közvetítőlapokat (akkor még hittem abba, hogy itt ahol lakom lesz egyszer munkám). Pazaroltam az időmet, az energiámat, szórtam a pénzt a buszozásra és soha nem vettek fel dolgozni, csak rányomták a bélyegzőt a közvetítőlapra és szélnek eresztettek.
Tavaly nem voltam hajlandó leigazoltatni a lapot. Ki is zárt a munkaügyi + az önkormányzat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!