Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Takarékszövetkezet állásinterjú?

Takarékszövetkezet állásinterjú?

Figyelt kérdés
Behívtak egy takarékszövetkezethez állásinterjúra, a munka jellegét illetően back office, asszisztensi munka. Tapasztalatok az ilyen jellegű állásinterjúval kapcsolatban? Többfordulós vagy egyfordulós? Számíthatok esetleges feladatokra? Öltönyben jelenjek meg az interjún vagy elég egy egyszerűbb elegáns megjelenés?

2017. okt. 18. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs tapasztalatom konkrétan ezzel de szerintem a legjobb, ha megkérdezed a kapcsolattartódat/hr-est/fejvadászt.

Én fejvadász vagyok és hidd el, nagyon pozitív, ha valakinek vannak kérdései már az interjúval kapcsolatban is, azt mutatja, hogy az illető motivált, igyekszik megfelelni és érdeklődik.

Aki kérdez, az kap választ és nem éri meglepetés.

2017. okt. 18. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!