Körkérdés: mikor kaptatok utoljára fizetésemelést és mennyit? Év és összeg -miről mennyire emeltek?
Akkor én kezdem. 2007-ben vagyis 10 éve kaptam utoljára kemény 3000 nettót emelésként, akkor emelkedett a 83-as nettóm 86-ra.
2005 óta melózok itt.
Én leszek a csúcsztartó!!!
NEGATÍV emelést kaptam... nyáron elvettek a fizetésmeből 30.000-et egyoldalú döntéssel. Megmondták nincs pénz eddig 160-at kerestem ezentúl csak 130-at.
Nem írtam alá semmit nem egyeztem bele semmibe akkor is elvették.
Megmondták ez van ha nem tetszik ott az ajtó.
De én is íg vagyok mint a kérdező nem megyek sehova maradok mert ugyan hova is mennék.
Sehova fel nem vesznek ahova meg felvennénke mégisott még ennyit se keresnék. Maradok.
Miként az össszes többi kollegám akivel ugyanez történt.
Több, mint másfél éve dolgozom a jelenlegi helyemen és még nem emeltek sajnos pedig fejlesztő vagyok és a másfél év alatt azért szakmai tapasztalatom is lett.
Meg tudok élni a fizubol, nem szorulok rá emelésre, csak hát ha tudatlan kezdőként kaptam 200 nettót akkor most miért nem több, hiszen van már tapasztalatom, elégedettek velem. Vagy akkor miért nem adtak kevesebbet kezdésnek?
Plusz ugye az is bosszantó, hogy amikor kezdtem kerestem mondjuk 3x minimálbért, jelenleg meg csak 2x minimálbér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!